o nama

Dnevna rutina za potpuno zdravlje kože

gardes

čuvari ljepote

Donosimo vrhunsku liniju premium proizvoda na bazi klinički dokazanih i nježnih biljnih sastojaka koji rješavaju probleme kože u samom korijenu. Svakodnevnom upotrebom, naša tri čuvara održat će strukturalni integritet, osigurati staničnu regeneraciju i vratiti baršunastu mekoću i mladenački sjaj vaše kože.

Proizvodi za dubinsku njegu kože koja ne uklanja posljedice već rješava problem u samom korijenu – u stanicama vaše kože.

 Otkrijte tajnu mladosti skrivenu u sinergiji pomno biranih sastojaka.

 

Coffee Bean

Najbolje od prirode

Formula zasnovana na biljnim sastojcima koji se stoljećima upotrebljavaju za njegu kože i koji dokazano pružaju dugotrajnu zaštitu od oštećenja nastalih uslijed stresa, vremena i starenja.

Coffee Bean

klinički dokazani sastojci

Klinički i dermatološki testirani sastojci s dokazanim blagodatima koji obnavljaju kožu na staničnom i molekularnom nivou, čineći je mladolikom i nježnom.

Coffee Bean

Gardes

Kombinacijom tradicionalnih i klinički dokazanih sastojaka donosimo farmaceutsku liniju proizvoda za njegu svih tipova kože, usmjerenu na obnavljanje i očuvanje zdrave kožne strukture i barijere.

Zašto gardes?

Jer donosimo pomno osmišljen spoj suvremene dermatološke tehnologije i tradicionalnih prirodnih sastojaka koji dokazano čuvaju i štite kožu.

Jer ne čuvamo samo kožu, s njom štitimo snagu i sjaj naše mladosti.

naša priča

Očekivanja i stres koji nam svakodnevni život nameće polako, ali sigurno se odražava na našim licima. Potreban je izvanredan napor da bismo sačuvali našu prirodnu ljepotu i sjaj kože. A da bismo to postigli, nerijetko nam je potrebna pomoć.
Zato smo i osmislili Gardes.
Tri čuvara koja će se brinuti o vašoj ljepoti kada vi niste u mogućnosti.

Inspirirani dugogodišnjim osobnim iskustvima s problematičnom kožom, stvorili smo liniju farmaceutskih proizvoda čije je temeljno svojstvo da čuvaju mladolikost te brane strukturalni integritet kože, time održavajući njenu zategnutost, mekoću i sjaj. 

Naša namjera utkana je u samu riječ Gardes, inspiriranu francuskom riječi za ‘čuvare’ odnosno ‘stražare’. A zadaća Gardesa upravo je da čuvaju vašu ljepotu i omogućuju vam da odišete svojim prirodnim sjajem unatoč svim izazovima.

Potražite nas u bolje opremljenim ljekarnama

Isporuka na kućnu adresu u roku 2-3 radna dana

Besplatna dostava

Kontakt

Radno vrijeme web shopa : 0-24h

Radno vrijeme podrške : 09:00 – 17:00

Telefon : +385 1 3499 780

Email : info@gardes.hr

Pratite nas na društvenim mrežama

  

zadovoljnih kupaca