BloG

saznaj o čemu pišemo na našem blogu

Pet savjeta za sretnu i zdravu kožu

Stres i užurbanost života u 21. stoljeću ostavlja tragove na našoj koži. Bore, ubrzano starenje, gubitak elastičnosti, mekoće i sjaja kože su danak koji uzima moderno vrijeme, i potrebna je svakodnevna njega da bismo očuvali prirodnu ljepotu i mlad izgled kože i lica.

Razlike između dnevne i noćne njege lica

Imati zdravu i baršunastu kožu nije lako. Kada smo razvijali formule za Gardes kreme, naša misija je zahtijevala da razumijemo procese u koži i da jasno razlikujemo ponašanje stanica danju i noću. Naposljetku smo došli do dvije kreme koje u potpunosti iskorištavaju potencijal noći da regenerira i obnovi kožu, te potencijal dana da zaštiti stanice od stresa i oštećenja.

Ženska i muška koža: postoji li zaista razlika?

Netko lako može misliti da je pitanje iz naslova naivno, no mi smo ipak odlučili da je vrijedno truda i da ćemo putem otkriti da odgovor nije ni očit, ni jednostavan. Dakle, pokušat ćemo objasniti razliku između muške i ženske kože, kako se razlikuju muški skincare proizvodi od ženskih (osim naravno po pakiranju i imenima), te kako Gardes Čuvari pružaju sve što je potrebno vašoj koži da ostane dugotrajno lijepa i mladolika.

Potražite nas u bolje opremljenim ljekarnama

Isporuka na kućnu adresu u roku 2-3 radna dana

Besplatna dostava

Kontakt

Radno vrijeme web shopa : 0-24h

Radno vrijeme podrške : 09:00 – 17:00

Telefon : +385 1 3499 780

Email : info@gardes.hr

Pratite nas na društvenim mrežama

  

zadovoljnih kupaca